Kahta Ziraat Odası > Haberler > ÇİFTÇİLERİMİZ ŞANLIURFA TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

ÇİFTÇİLERİMİZ ŞANLIURFA TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde çiftçiler, Kahta Ziraat Odası, Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğünün ortak organizasyonunda bu yıl 7. düzenlenen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi.

Tarım dünyası yine Şanlıurfa’da buluştu. Start Fuarcılık tarafından organize edilen 7. Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 20 Şubat fuar Merkezinde kapılarını açtı.

Şanlıurfa başta olmak üzere Diyarbakır, Mardin, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Adana, Adıyaman ve diğer çevre illerden ve ülke genelinden gelen misafirler bu fuar da buluştu.

Kahta ilçesinden 75 çiftçi, tarım sektöründeki son gelişmeleri görmek, yeni ve modern tarım sistemleri incelemek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Kahta Ziraat Odası, Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğünün ortak organizasyonunda ve Tarım danışmanlarının nezaretinde Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen  Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını gezdi.

Çiftçiler, Tohum ve Teknolojileri, Fide, Fidan, Süs Bitkileri, Paketleme-Ambalaj Tarımsal Yazılımlar, Tarımsal Bankacılık, Bitki Islahı, Hayvancılık, Yem, Gıda ve Teknolojileri konularında açılan stantlar gezilerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçiler, yeni teknoloji ve modern sistemleri yerinde görme fırsatı sağladıkları için Kahta Ziraat Odası ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teşekkür etti.

Kahta Ziraat Odaı Başkanı Fatin Rüştü Turanlı ise "Kahta Ziraat Odası, Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen 7. Şanlıurfa Tarım Fuarına Kahtalı 75 çiftçi katılım sağladık. Bu organizasyonda emeği geçen başta Adıyaman Tarım ve Orman Müdürü Sayın Adil ALAN ve KTV Şube Müdürü Sayın Mustafa TERZİ ve değerli katılımcılara Odamız ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.