Kahta Ziraat Odası > Haberler > HUBUBAT YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

HUBUBAT YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Kahta Ziraat Odası Çok Amaçlı Eğitim Salonunda Sayın Rüştü TURANLI başkanlığında eğitim düzenlendi.

Bugün Kahta Ziraat Odası toplantı salonunda Oda Başkanımız  Sayın Fatin Rüştü Zorlu TURANLI başkanlığında  bölgemizde hububat ekimi zamanı olduğundan dolayı GAP TEYAP Adıyaman koordinatörü Faruk Alan ile beraber çiftçilerimize hububat yetiştiriciliği konulu eğitim düzenlendi.

Bölge çiftçimizin üreteceği ürünün kaliteli ve yüksek verimli olması için üreticilerimizin hububat yetiştiriciliği boyunca yapması gereken bakım ve önlemlerin zamanında yapmalarını sağlamak için düzenlediğimizi hububat yetiştiriciliği eğitimine  Gaziantep GAP TEYAP koordinatörü ve saha uzmanı Zir. Müh.Sayın Ali Topal’ı davat edip, Kahtalı çiftçilerimize hububat ekimi, gübreleme, hastalıklar, yabancı ot hakkında çiftçilerimize eğitim verdik.

Kahta Ziraat Oda Başkanı Sayın Rüştü TURANLI; çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu bu tür konularda eğitimlerin devam edeceklerini, bu eğitimi veren Gap idaresi teknik elamanlarına ve eğitime katılan tüm çiftçilerimize teşekkür ettiklerini dile getirdi.